diumenge, 16 d’octubre del 2011

GESTORS PÚBLICS


És cert que tenim molt personal poc competent. Sobretot entre els funcionaris perquè no se’ls pot treure quan no fan la feina junt amb el sistema retribuitu igualitari en el lloc, però no proporcional al rendiment i qualitat donada.
Però tot això no treu que hi hagi grans professionals, que a més treballen molt. També grans gestors, i crec que l’escrit de la Mònica Terribas ho demostra en el seu escrit:


Molt correcte en a majoria d’arguments, tot i que no deixen de ser el seu punt de vista parcial, per més que podem estar d’acord en l’essència
Estic segur que a ensenyament o sanitat també hi ha gestors del mateix nivell, el que no tinc tant clar és que tinguin la capacitat de comunicació junt amb els mitjans per arribar que té la Mònica Terribas, potser tots entendríem més coses que ara costen d’entendre.
Una altra història és que els criteris dels gestors vinguin condicionats a les ordres d’uns polítics, generalment, donant més preferències als vots que puguin donar les seves accions que a resoldre els problemes del país. Aquest és el gran defecte de la democràcia actual, en que per aconseguir càrrecs polítics la única cosa que segur has de demostrar és haver defensat els interessos del partit de torn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada