divendres, 25 d’abril del 2014

INICIEM S99 RETAIL SOLUTIONS



Amb tota la il·lusió iniciem s99 retail solutions, una nova iniciativa professional on col·laborem amb el comerç en què els seus espais i exposicions de productes estiguin d’acord amb la seva oferta i pugin augmentar les seves vendes. Tant important és la quantitat de clients que entren, com el percentatge dels que acaben comprant i l’augment del tiquet mitjà. Els nostres coneixements en els àmbits de l’Arquitectura i l’empresa juntament rematada amb els de Retail Design ens permeten poder assessorar, ajudar, col·laborar,... en definitiva treballar amb equip per tal d’aportar les solucions més apropiades per assolir els objectius definits.
Això no vol dir que abandonem s99 arquitectes, sinó que no deixa de ser una altra branca de s99. Branques independents que es complementen, i que la poden seguir d’altres. En èpoques de crisi no ens podem quedar aturats veient què passa, cal tirar endavant i seguir creixent.
Entenem s99 retail solutions com a assessorament i disseny a la vegada, però que quan sigui necessari es pot complementar amb s99 arquitectes per tal de gestionar les obres fins allà on calgui, per poder tenir solucions complertes fins al final.
Amb s99 retail solutions Podem ajudar a comerços existents a trobar solucions, a partir de l’estudi de la situació actual de la imatge pròpia, de la comunicació visual, de l’aparador, dels recorreguts, de la ubicació dels productes,... podem veure els punts forts i febles que ens permetin aportar solucions amb l’ajuda dels millors especialistes que puguin ser necessaris en cada cas particular. Conceptes com Layout, Visual Merchandising, Hot spot, Branding, experiència de compra, compra impulsiva, compra planificada... són necessaris de conèixer, i ja estan donant grans resultats arreu del món. Volem poder oferir aquests serveis al nostre comerç perquè també es pugui aprofitar d’aquestes millores. 

A la vegada a S99 retail solutions també som una bona opció per aquells comerços que s’implantin en un nou local, ja que distribuir-lo d’una manera o una altra no té perquè variar el cost, i en canvi pot fer canviar un 20-30% el volum de vendes. Abans de començar cap tipus d’adaptació del local creiem aconsellable assessorar-se en especialistes, i amb aquesta motivació iniciem aquesta nova etapa com a empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada