dimarts, 14 de maig del 2013

APP FIDELITZACIÓ SUPERMERCATS


Molts supermercats venen per internet.
Alguns, fins i tot, tenen algun tipus d’app.
Hi ha aplicacions que permeten comparar els preus de diferents supermercats per saber on fer la compra i que surti el carro més econòmic possible. Força interessant però de difícil comparació si busquem marques blanques.
El que no hi ha són aplicacions que simplifiquin el procés de compra, que facin la vida fàcil al comprador. I es feia molt estrany la seva inexistència quan és una molt bona estratègia de fidelització
És per això que estem treballant en aquest projecte d’app: Genera la llista automàtica dels productes consumits i que cal reposar, per tal que no faci falta estar-se fent llistes inacabables. Això permetrà rebre periòdicament (amb la freqüència escollida) la compra a casa puntualment.
L’estalvi de dedicació a la compra habitual per part del comprador suposa una qualitat de vida i guany de temps indiscutible. TOT UN GUANY.
La fidelització del client per part del venedor té un valor incalculable, i en aquest cas s’assegura una compra periòdica. TOT UN GUANY.
Sabem que en aquests temes, quan es veu el benefici tothom s’hi apunta de seguida, però qui en treu més rendiment és el primer en aplicar-ho.
Van sortint interessats, i no m’estranya, però si vols ser dels primers en el teu mercat pots deixar el teu comentari o et poses en contacte.
 
I, ... qui m’havia de dir que ho passaria així de be en un projecte com aquest!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada